Konec vyčerpaných matek

"Dovol mi Tě jemným a laskavým přístupem dovést do přítomného okamžiku, do svého těla a do svého středu tak, abys se zbavila svého stresu, napětí a potažmo i svého vyčerpání"

 

 

PROŽITKOVÝ WEBINÁŘ ZDARMA

Další termín bude vyhlášen...

Získáš 3 jednoduché techniky, které z Tvého těla uvolní napětí...

Pochopíš, co způsobuje Tvé vyčerpání a jaká je cesta ven!

Jaká je ta mateřská dovolená?

 

  • Máš pocit, že Tě péče o domácnost a děti pohlcují a vyčerpávají?
  • Přála by sis na chvilku zastavit, vydechnout, ale nemáš na to čas?
  • Cítíš se bez energie, vyšťavená, nic se Ti nechce?
  • Vnímáš fyzické nepohodlí, jsi napjatá, stažená, bolívá Tě hlava či záda?

Příchod děťátka je radostná událost. Je to dar, je to požehnání. Své dítě miluješ nadevše, avšak přesto je mateřství velmi náročné, a to jak fyzicky, tak psychicky.

Ne, že by sis stěžovala, ale ruku na srdce, co opravdu prožíváš?

Nejspíše jej zbožňuješ. To úžasně něžné, jemné a voňavé stvoření. Hlavně když spí. Když je vzhůru, dokáže Ti dát pěkně zabrat. Je to kolotoč stále se opakujících dní, péče a obstarávání. Ale děťátko otevírá Tvé srdce, a to Ti dává sílu a hluboký smysl.

Ale když to není ta neustálá péče, co Tě vyčerpává, co je to tedy?

Samozřejmě je to kombinace těch bezesných nocí, přerušovaného spánku, mála odpočinku, nevyvážené stravy, jak pro tělo, tak pro duši. Je to i nedostatek podpory Tvého okolí, ale také další faktory, o kterých si povíme právě na tomto webináři....

"Spokojená máma, spokojené dítě." jasně, to známe všichni...

 

ALE VÍŠ CO?

 

Už Tě někdy napadlo, že to platí i v opačném případě?

 

Naštvaná máma,…

Vzteklá máma,…

Protivná máma,…

 

Nemusíš se stydět za své prožívání, nebo snad mít výčitky svědomí.

Nejsi v tom sama. Je spousta maminek, co zažívá podobné pocity…..

 

A je také cesta ven!

Už to tak být nemusí....ZMĚNA JE NADOSAH

 

Co kdybys odkryla důvody svého vyčerpání a také jaké kroky vedou k regeneraci a obnově energie?

Jaké by to bylo, kdyby jsi se naučila zvládat stresové situace tak, aby Tě nepohlcovaly? Kdyby jsi v sobě dokázala najít svůj střed, pocit jistoty a bezpečí?

Přála by sis náročné situace, jako je pláč dítěte, jeho vztekání či uspávání zvládat řešit z bodu klidu, ukotvená a být dítěti oporou? Vždyť Tvé vnitřní rozpoložení odráží v chování a reakce dítěte na Tebe i okolní svět.

Chtěla jsi přece vždy být tou príma pohodovou mamkou, která nic neřeší, je atraktivní a sebevědomá, je laskavá, respektující a inspirující...Tak jí přece buď!

Co webinářem získáš

Uvědomění

Pochopíš a dojdou Ti souvislosti, kvůli kterým se cítíš nepříjemně.

Uvolnění

Tvé ztuhlé tělo může být uvolné a proudit jím životadárná energie.

Ukotvení

Náročné situace budeš umět zvládat s vnitřním klidem a nadhledem.

A to vše je pro Tebe ZDARMA

 

 

I Ty si můžes toto nádherné období života užívat s lehkostí...

 

Co uděláš dnes pro to, aby Ti tvé dítě zrcadlilo spokojenost?

 

A kdo jsem?

Jmenuji se Michaela Jones

Jsem milovnice života, jsem cyklická ŽENA v jednotě s přírodou a elementy, hluboce spojená s Matkou Zemí. Jsem milenka, divoška, tanečnice, tvůrkyně. Jsem partnerkou úžasnému muži a také spokojenou a vyrovnanou maminkou malého chlapce. Se svou rodinou žiji na Mallorce, odkud tvořím on-line projekt Lehkost Ženství.

Jógou, vedenými meditacemi a prožitkovými setkáními vedu ženy k propojení se svým tělem, lůnem, vnitřním světem a intuicí. Za pomocí jemných technik se otvíráme lásce, životu, přijímáme své stíny a započínáme léčení ženské duše i těla. Mým záměrem je především inspirovat ženy na cestě sama k sobě, aby mohly také ony žít život v souladu a harmonii se svou vnitřní pravdou.

Co o mě říkají

Jsem strašně moc vděčná, že mě Míša mohla provést předporodním rituálem. Dlouho jsem přemýšlela koho oslovit... a jsem ráda, že se mi Míša nabídla. Rituál byl krásný, plný jemné ženské energie. V meditaci jsme miminko provedly porodem. To byl pro mě moc pěkný zážitek. Bylo toho spoustu co se událo moc doporučuji těhotným ženám, které si chcou ve svém těhotenství dopřád nejen hýčkaní, ale také podpořit sebevědomí, ženskou sílu a odvahu k porodu. Moc ti děkuji
Nikola F
Milá Míšo, já si velmi vážím, tvého poslání , které předáváš dál ženám. Ty naživo byly luxusní, ta atmosféra i aktivity, které jsi dělala, líbí se mi, když někdo využije potencionál pořádané naplno a u tebe jsem to po dlouhé době zažila, vše bylo perfektně nachystané, originální ...prostě wau....často jsem se setkávala s tím , že se na těchto akcí šetří např. navlékaní korálku z růžence, nádherné lahvičky na míchání olejíčků, sušené bylinky v krásně nachystaných skleničkách dodávali celému kruhu jedinečnost a punc hojnosti. Děkuji Miky a užíjte si návrat do teplých krajin.
Jana W
Dlouho jsem hledala tu pravou, zábavnou jogu. A je to konečně tady! Neskutečná inspirace, vždy pomoc když nevím jak správně udělat některe asány, jedinečná pozitivní osobnost. Joga s Mickey mě nejvíce baví, ikdyž nejsem pružně stavěná tak vím, že s touto jogou se to změní.
Magda Z
Ženský kruh s Míšou bylo krásné pohlazení i naplnění pro ženskou duši. Byla jsem překvapená, jak bylo vše do detailu nachystáno, dokonce i malá překvapení! Zvuková meditace byla dokonalá a i každá další Míšou vedená vizualizace byla moc příjemná a neotřelá. Vizualizací už jsme prošla mnoho, ale u Míši jsem vždycky překvapená, kam až nás dokáže dovést. Dalším nádherným pro mě překvapením byl její doprovod na léčivé hudební nástroje a její léčivý zpěv. Nádherně tak dokreslovala atmosféru v době, kdy jsme měli prostor na vlastní tvoření. Závěrečná oslava byla taky moc příjemná a sesterská. Moc oceňují Míšin tvořivý potenciál - každý kruh který jsem s ní prožila byl tak jiný a ve všech směrech tak obohacující! Moc děkuji!
Magdaléna M
Měla jsem tu čest oblažit se touto nádhernou ženou, jejím sametovým hlasem a láskyplným odvážným srdcem. Měla jsem tu čest být součástí něčeho většího, hlubšího a silnějšího než je jedinec, sám na své cestě. Byl to sice krátký čas, ale i tak se dějí zázraky těla se nasycují láskyplným vědomým dotekem, srdce přetékají porozuměním a něhou, hlava se konečně vypíná a uzdravování se může dít. Měla jsem tu čest zachytit a zažít jiskřičky v očích, propojení, pochopení, vděk a sesterství. Měla jsem tu čest zase spolutvořit lepší svět děkuji vám, ženy mé milé, ze srdce
Markéta K.
Na sílu ženských kruhů jsem přišla teprve nedávno. Kruhy od Míši jsou nezapomenutelné. Jsem vděčná, že jsem mohla poznat tak úžasnou bytost. Je velice laskavá, empatická, milá a pečlivá. Z jejích kruhů každá žena odchází nabitá pozitivní, veselou energií, ze které může ještě nějakou dobu čerpat. Dokáže vytvořit opravdu bezpečný prostor, kde si může každý dovolit být sám sebou a to je to nejvíc. Je to naprosto osvobozující.
Nikit F
Predporodni ritual byl pro mne krásným, láskyplným zážitkem. Na porod jsem se připravovala téměř celých devět mesicu, ale tento rituál v samotném závěru tehotenstvi byl uklidňujícím, velmi posilujícím zážitkem, který mi pomohl dořešit v sobe mnoho zbylých otázek a nejistot. Zejména s lehkostí přijmout, do jakého významného období vstupuji, ze už nebudu pouze žena a manželka, ale i matka-a ze se toho nemusím bát. Po celou dobu rituálu jsem byla opečovávána jako bohyně, cítila se krásně a sebejistě, cítila velikou podporu a silnou ženskou energii. Myslím si, ze tento zážitek by si měla dopřát každá žena, moc jsem si to užila a velmi za to dekuji
Karolína Š
Kdysi jsem o porodu nedokázala mluvit, aniž bych se nerozbrečela. A hlavně nejtěžší bylo odpustit si…Miška mi připravila předporodní rituál na míru. Byl neskutečně boží! Vyplakala jsem se, prožila jsem nádherný vysněný porod, uvědomila jsem si věci, o kterých jsem netušila, odpustila jsem doktorům, manželovi, sobě. Je zázračné, co se dá vykouzlit v pár hodinách. Miška mě celkově léčí a mění mě ve šťastnější bytost, jak říkám je to moje sluníčko! Hned ten den jsem pocítila změny... Nelze ani slovy vyjádřit, jak jsem za vše Mišce vděčná. Děkuji!
Kateřina H.

Konec vyčerpaných matek

Další termín bude vyhlášen...